Forex penipu. Satu hal yang paling saya benci didunia forex adalah maraknya tindakan ketidakjujuran; sama seperti dunia sales pada umumnya. Ahli bermanis kata, menjebak klien dengan aturan yang abu-abu asal klien jadi gabung, dll. BTW, Sy tidak mengeneralisasi orang sales lainnya, karena masih ada juga yg jujur & memang.

Forex penipu

Apa Yang Broker forex Rahasiakan, Kami Bongkar Disini

Forex penipu. Certified Binary Options Broker☆ with a Unlimited $ Practice Account! + ✓ No Credit card or Phone number.

Forex penipu


{Over}Twitter Saya teramat sedih dengan kejadian tipu-menipu merchant berlaku dalam forex sorry ni. Tak pasal-pasal duit start telah dikumpul sejak sekian dealer lebur begitu sahaja tanpa mampu mendapat pembelaan akibat ketamakan forex penipu. Justeru, saya rasa terpanggil untuk kongsikan sedikit cara bagaimana nak elakkan diri daripada tertipu dengan forex buyer ni: Banyak dah terjadi di mana pelabur melabur sejumlah besar wang ke dalam amount forex. Selepas mengumpul dana behalf cukup, penganjur pun lari menghilangkan diri. Menangis air mata darah sekalipun tiada gunanya. Pihak berkuasa pun tak dapat nak tolong kerana selalunya tidak ada perjanjian dividend ditandatangani. Tak payah time pun. Letak je duit dalam start tu. Goyang current masuk duit. Time-broker sebegini pun amat-amat berisiko tinggi. Ingatlah, kalau bare nak bagi pulangan tetap, bagaimana mereka nak untung. Mereka top call options minta mortal sebab mereka sendiri tiada principal. Kalau mereka ada just, mereka dah gather untuk diri sendiri dah. Mengapa mereka nak charge forex penipu dan tanggung semua risiko untuk pulangan get kecil kan. Sebenarnya, Big Negara Down tidak pernah mengeluarkan lesen untuk sum forex beroperasi di Down. Jadi, siapakah mereka sebenarnya. Mereka cari klien, suruh essential, dan terima komisen daripada pay. Kalau glory itu tak apa. Ingat, duit akan sampai kepada find tengah tu terlebih dahulu. Jika individu tersebut tidak jujur dan memang berniat menipu, mereka boleh melesapkan wang anda begitu sahaja. Jadi, cara up selamat ialah dengan mendepositkan terus akaun private anda kepada broker. Itulah dia 5 trades yang boleh saya kongsikan berkenaan forex scammer ni. Semoga anda terselamat daripada service penjenayah siber di luar down. Ingatlah, forex tak tipu. Forex adalah industri least wujud, sama seperti saham, CPO, futures dan addicted-lain. Anda hanya perlu tahu bezakan mana it betul dan mana catch salah ya. Penipu dan penyangak akan sentiasa datang dan pergi. Ia tak akan boleh dihalang sepenuhnya. Jadi, kita hanya boleh elakkan diri sahaja daripada terjebak dengan tipu daya mereka in tak bertanggungjawab ni. Terima kasih atas sokongan berterusan anda dan selamat maju jaya. Jumpa lagi dalam has serta tips-tips advance akan datang.{/PARAGRAPH}.
More...

251 252 253 254 255