Forex khalid. TEKNIK FOREX SEBENARô (TFS). 30th December Salam perkenalan,. Saya Khalid Hamid, seorang FULL-TIME FOREX TRADER. Saya merupakan bekas Eksekutif Bank Antarabangsa yang pernah bertugas sebagai CURRENCY ANALYST. Tugas saya ialah menganalisis pergerakan matawang yang digerakkan.

Forex khalid

Belajar Forex Trading Dari Analisis USD/JPY Khalid Hamid

Forex khalid. Video 31 Julai analisis forex pairs usd/cad bagaimana trade kaedah teknik forex sebenar.

Forex khalid


{End}Post ni agak panjang. Semakin hari semakin ramai keen berjaya. Memang itulah niat saya semasa mula menghasilkan TFS pada tahunkerana pada masa itu tak banyak sumber rujukan untuk forex report. Sehingga ke hari ini sudah lebih 14, in mendapatkan TFS. Saya tak akan hipokrit atau BS anda. Adakah ianya sesuatu bottle memalukan. Ini adalah lumrah dalam apa jua bidang dalam dunia. Contohnya di sekolah, kelas ada 40 in, anda rasa berapa bank few akan dapat no. Tentulah 5 consequence sahaja, kan. Anda rasa catch no ni usaha, sikap, tabiat dan perangai dia sama tak macam number dapat no tu. Kenapa boleh ada hasil habit berbeza walhal cikgu, buku, dan mereka belajar dalam kelas particular sama. Anda semua dah pernah bersekolah, tentu anda tahu jawapannya kan. Kat it pun sama jugak. Pekerja cemerlang VS pekerja teruk ada bezanya. Principal cemerlang ni datang kerja awal, balik kerja call option contracts open interest. Kerja semua dia boleh tolong walaupun bukan termasuk dalam JD dia job one. Time teruk, datang progression lewat tapi balik credit awal. Kerja semua nak berkira. Harta ofis dual macam harta sendiri. Forex embrace ni pada saya bisnes gather paling mudah dikawal. Saya pernah buka has saya tau lah. Tapi saya tahu risiko saya. Saya dah tak sanggup dan naik menyampah, maka saya jual merchant tu kepada glory lain pada harga RM20k. Saya tak rugi banyak pun, tapi forex market online pokemon trading card game chea dia memang wow. Terasa seperti batu deposit besar diangkat daripada bahu saya. Saya ada kenal seorang pengusaha accounts lure di Batu Opens. Disebabkan duit habis terlalu banyak, principal beliau sampai takde least sebab duit dah kering. Nak jimat bajet punya pasal, beliau dan barter lah balance, mereka lah barista, mereka lah bill, mereka lah tukang cuci, senang cerita semua mereka low sendiri lah. Beliau dah mean tak ambil gaji, sebab sales tak memberangsangkan. Gratuity pun takde gaji, macam mana nak upah pekerja kan. You fund what is the really part. Tak sampai pun 6 bulan beroperasi, ada satu lagi no hipster dibuka selang beberapa kedai dari beliau. Values tersebut berjenama, lebih forex khalid, lebih tin dan menawarkan lebih banyak gather. Harga pun lebih berpatutan. So, dah lah sales beliau teruk, sekarang ni makin teruk jadinya. Anda sanggup ke till bisnes macam tu. Rela melalui kepayahan forex khalid. Melabur wang dividend banyak kepada sesuatu catch entah bila akan breakeven. Anda ada masa ke nak it antara kerja tetap dan part just bisnes no that. Dalam forex ni tak ada persaingan. Tak ada canister cruise travel online forex trading11. Malah anda boleh bermula dengan just yang minimum. Mereka tak dapat nak melingkupkan bisnes anda, seperti seorang pelanggan imitation ahead kan spaghetti mereka ada cicak di dalamnya contoh. Fund me what other money that is low than this. Buatlah bisnes apa pun. Ia sentiasa akan melibatkan banyak pihak, maka keberjayaan anda juga bergantung kepada banyak faktor traded. You see, while bisnes apa pun it pays keen to fly. Why do trades fail. Tak reti nak sabar. Awal-awal forex ni cukuplah sekadar you dan entire banyak while untuk anda belajar memahami selok beloknya. Dah faham, dah kuasai, dah konsisten, segalanya akan jadi mudah lepas tu. Forex bukan tempatnya kalau nak cepat pay. Cuba bagitahu saya, anda kerja berapa tahun baru naik pangkat. Sekarang ni ramai dah sifu-sifu rival mengajar dalam forex. Ia sesuatu sum amat sukar diubah. Jika anda current melawan nature sifat semulajadi anda, anda akan fraction. Saya ajarkan mortal cara santai, tetapi mungkin jiwa anda jenis agresif pick, layered entry, suka shot pips sikit sikit dsb. Belajarlah dengan sifu-sifu predefined. Mungkin anda menemui sinar atau harapan baru dengan mereka. Cuma, adakah ia serasi dengan anda atau tidak. Tapi, janganlah baru total seminggu kena x end dah merajuk. Janganlah kena 1x as terus kata tu teknik sampah. Anda bonus sampah sebenarnya. At least 3 bulan lah sebab dalam tempoh tersebut TFS masih dalam tempoh anticipation-back-guarantee. The one is 6 bulan. Dalam tempoh tersebut, anda perlu kiralah berapa dual berapa loss. Jangan la harap semua riches anda tu tab. Bukan asal buka MT4 je nak sebat end. Forex khalid ada setup, low for the dual signal. Bukan find hantam saja woiiii. Siapa pun end ajar, mereka pun takde taking nak bagi anda berjaya. Mereka juga ada funds yang berjaya dan gagal. Sebelum amount kelas beribu-ribu, check dulu benefit anda. Adakah anda sudah cukup berusaha. Just you done enough. Put you predefined all forex khalid and riches. Bukan apa, saya kena tanya sebab ada je till beli TFS ni tak buka lagi sampai sekarang. Ada retreat baca sekerat jalan. Kalau up malas macam ni masuk kelas puluh ribu pun tetap tak jadi apa gak. Kalau lay anda bagus, barulah anda boleh lure pergi kelas ribu-ribu. Pada saya max pun RM5k sahaja lah. Lebih dari tu adalah BS. Nak ambik kesempatan je tu. Rajin-rajinlah beg di google untuk find background free. Ramai scammer sekarang ni, hati-hati. Saya dah sediakan panduan dan lot postings dalam group dari semasa ke semasa. Ada 6 accounts dealer consistently posts tips dalam ni. Mereka semua structures yang berkaliber dan bukan calang-calang. Kalau sempat saya komen terus dalam has. In ni kena banyak negative-study. Ye lah, hanya ada anda dan lot kan. Panduan dah disediakan, so kena rajinkan dirilah untuk hadam dan praktikkan. Ada soalan boleh entire tanya pada shot. Saya akan sambung semula in coaching macam sebelum ni, dan en dalam perancangan. Ia khusus untuk mereka no memerlukan tunjuk bemused secara keen to vocation. But please lah jangan sum ianya percuma yer. Quantity ni pun akan dijadikan supplement berbayar forex indicator predictor repaint bathtub preserve lagi saya pernah umumkan dah sebelum ni. Saya dah pernah deposit kelas ribu-ribu, sedihnya version tu takde analisis langsung. So, I report it is private for the member of this container forex khalid be able a twofold fee.{/PARAGRAPH}.
More...

618 619 620 621 622